Home > Reserveren

Reserveren & Aanbetalen

Reserveren

U kunt de gewenste fontein simpel en snel via deze website of telefonisch reserveren. U ontvangt van ons binnen 48 uur per e-mail een reactie of de gewenste fontein beschikbaar is en een offerte. Als u akkoord bent met de offerte dan sturen we u per e-mail een factuur voor een aanbetaling. Wij vragen een aanbetaling van 25% op het totale offerte-bedrag om uw reservering definitief te maken.
Indien u de fontein binnen zeven dagen wilt huren (lastminute) is een aanbetaling niet nodig. Bij een lastminute reserveren loopt u echter wel het risico dat de gewenste fontein reeds verhuurd kan zijn, dus reserveer tijdig om er zeker van te zijn dat u dit chocoladeplezier niet hoeft te missen.

Aanbetaling & Definitieve reservering

Voor uw aanbetaling van 25% van het totaal offertebedrag ontvangt u een factuur. De aanbetaling dient binnen 7 dagen na ontvangst van de aanbetalings-factuur te zijn bijgeschreven op de bankrekening van Chocolade-Fontein-Huren onder vermelding van het offerte/factuur-kenmerk. Zodra de betaling door ons is ontvangen maken wij uw reservering definitief.

Wanneer vervalt uw voorlopige reservering

We zetten uw voorlopige reservering tot 7 dagen na de factuurdatum voor de aanbetaling vast.
Indien wij uw aanbetaling niet binnen 7 dagen hebben ontvangen vervalt uw voorlopige reservering automatisch en kunnen eventuele nieuwe klanten de fontein op de door u gewenste datum reserveren. Indien de betaling later dan 7 dagen na factuurdatum alsnog door ons wordt ontvangen, dan is Chocolade-FonteinHuren.nl ten alle tijden zonder opgaaf van redenen gemachtigd de reservering te annuleren. Betaal daarom tijdig en voorkom teleurstellingen.
Indien er op het moment van ontvangst van de aanbetaling alsnog geen nieuwe reservering voor dezelfde datum is aangenomen, dan zullen we uw reservering gewoon definitief maken.
Indien de reservering niet kan doorgaan, dan ontvangt u uw aanbetaling ten alle tijden binnen 14 dagen retour.
Zodra u akkoord gaat met onze offerte en een aanbetaling heeft gedaan, dan gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

Kopie geldig legitimatiebewijs en naw gegevens

Bij een reservering ontvangen wij graag een kopie van een geldig legitimatiebewijs en u naw gegevens per email. Bij een reservering dienen wij de kopie van de legitimatie uiterlijk 5 werkdagen voor de gereserveerde datum te hebben ontvangen (liefst een scan of foto van uw legitimatie per e-mail). Bij een lastminute reservering (7 dagen of minder vooraf aan huurdatum) dient u een kopie van een geldig legitimatiebewijs en uw naw gegevens mee te nemen, wanneer u de chocoladefontein(en) komt afhalen. Houdt er rekening mee dat we u zonder legitimatie de gereserveerde producten niet kunnen meegeven.

Restant Betalingen & Borg

Het resterende factuurbedrag en de borg betaalt u contant bij het ophalen van uw bestelling. Ook hiervoor ontvangt u vooraf een factuur. Deze factuur bevat tevens de borg, die u bij het retourneren van de chocoladefontein contant weer retour krijgt.
Bij lastminute reserveringen ontvangt u een totaal factuur (incl. borg) voor de totale bestelling. Het factuurbedrag dient u bij het afhalen van de bestelling contant te voldoen (vergeet uw legitimatiebewijs niet!)
Voor verzorgde chocoladebuffeten wijken de aanbetalingen af t.o.v. onze afhaal- en retourservice (zie Reserveren en Betalingen)


Lees meer over Betalingen »
Lees meer over Afhalen & Retourneren »